Rytmisk Gudstjeneste

Søndag d. 28. august 2022, kl. 16:00
Stine-Helene Riedel

Når Organisten vælger salmer.

Lige så længe jeg har kendt Evgeniia har hun haft en særlig bog fyldt med salmer med sig rundt, den er næsten så slidt i kanterne at man skulle tro hun som med den under hovedpuden. Og når vi taler om salmevalg, så hiver hun den gerne op af tasken og et væld af salmer kommer frem. Salmerne er lavet af Holger Lissner som er en af vor tids største salmedigtere. Han har også lavet en samling af bønner til Gudstjenesterne og dem vil vi også sætte i spil denne søndag eftermiddag.

Evgeniia har været organist i vores kirker siden 2016, hun er uddannet fra Sjællands kirkemusikskole og det Statslige konservatorium af Glazunov i Petrozavodsk. Hun er en passioneret musikker, med viden og kunnen inden for mange kringelkroge af musikkens store landskab. Evgeniia står også i spidsen af Stenløse Kirkes voksenkor, så dette er der også en chance for at komme forbi og høre meget mere om.

Kom og hør hvilke salmer organisten vælger og syng med!