Mest for Børn

Onsdag d. 18. august 2021, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Stine-Helene Riedel

Endnu engang kan vi slå porten til Præstens gård og inviterer inden for til en eftermiddag og aften med Gudstjeneste, hoppborg, Pølsevogn, ballondyr og meget meget mere.

Præsten har en særlig gæst med til Gudstjenesten og vi skal igen synge vores nye sang: 'Hvor i himlen er Gud'. Susan og hendes team sørger som altid for at vi ikke går tørstige fra Kirken og der vil være festivalarmbånd til alle børn.

Vi starter kl. 16 og kl. 17.00 stopper hoppeborg og aktiviteter, for der skal vi holde Gudstjeneste sammen. Efter Gudstjenesten åbner pølsevognen, så tag et tæppe med og spis din aftensmad i præstens have. Hvem ved måske er der nogen der har en is med under armen.

Tilmelding via hjemmesiden. Her