Begivenheden har allerede fundet sted.

Sommergudstjeneste og koncert i Stenløse Præstegård

Søndag d. 13. juni 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:30
Stenløse Præstegård, Engholmvej 4, 3660 Stenløse
Karsten Kristensens Trio og Eskil S. Dickmeiss
Gratis adgang

Ved koncerten efter gudstjenesten spiller Karsten Kristensen Trio populære, udadvendte og swingende jazznumre – også børnevenlige numre som f.eks. ”Den lyserøde panter”.

Musikere:

Jacob Fischer regnes af mange for landets bedste jazzguitarist. Han har spillet i utallige konstellationer og har bl.a. været medlem af Svend Asmussens Kvartet.

Magnus Bille Fought Kristensen, som blev student i 2020 fra Sankt Annæ Gymnasium, går på Sjællands Kirkemusikskole med sang som hovedfag, er sanger i Vor Frelsers Kirke og har de senere år optrådt på kontrabas og trommer i mange forskellige sammenhænge.

Karsten Kristensen, som er organist i Udlejre Kirke (Ølstykke sogn), har siden 70’erne været både saxofonist, organist og klaverakkompagnatør og har på sine tre hovedinstrumenter spillet i enhver tænkelig sammenhæng f.eks. til koncerter, teaterforestillinger, shows, dansemusik ved hofballer samt de tusindvis af højmesser og kirkelige handlinger gennem alle årene.